Uplay loggar ut flera användare efter att ha visat beträffande meddelande

Hem / Nyheter / Spel / Uplay loggar ut flera användare efter att ha visat angående meddelande

Uplay loggar ut flera användare efter att ha visat beträffande meddelande

Av Farhan Ali 1 juli 2019 1 minut läst

Uplay lider av ett fel som kraftigt har loggat ut många användare och visar ett mycket oroande meddelande. Flera användare som startar upp Ubisofts spelklient har rapporterat att de ser ett alarmerande meddelande som säger:  ”Ditt konto har nås från en annan plats. Detta kan ha en inverkan på ditt spel. ”

Hallå,

Vi är medvetna om att vissa spelare stöter på följande fel "Ditt konto har nåtts från en annan plats." på Uplay PC.

Observera att detta är ett visuellt fel orsakat av nedbrytning.

Mer information: //t.co/fj49IEMELe

- Ubisoft Support (@UbisoftSupport) 1 juli 2019

Naturligtvis blev spelarna nödställda och översvämmade Reddit med inlägg om frågan. Enligt uppgift uppstår problemet när man försöker starta ett spel eller när man helt enkelt öppnar Uplay. Vissa användare hävdar att omstart av klienten en handfull gånger gör att de kan logga in igen, men för andra är det minst av deras bekymmer.

Enligt Ubisoft Support är frågan bara ett ”visuellt fel orsakat av en försämring” . Dessutom säger företaget att de “aktivt arbetar” med en lösning. Att känna till Ubisoft, ett fel som det här är inget att skriva hem om, men den här gången var det många användare som blev oroliga för säkerheten för sitt konto.

Det visuella felet visades för nästan alla, inklusive användare som har säkrat sitt Ubisoft-konto med tvåstegsverifiering. Ubisoft har en guide om hur du kan förbättra ditt kontosäkerhet, kolla in det här.

Även om det ser ut som att "brottet" var ett falskt larm, får det dig att fundera över de katastrofala effekter som skulle ha uppstått om det var verkligt.

Taggar ubisoft